top of page

...and much more!

Melankolinen New York on monen kulkijan koti. Katkeroituneet kaupunkilaiset kulkevat aseet takataskuissaan onneaan etsien, surkeat ihmiskohtalot paikkaavat tyhjyyttään lihallisilla nautinnoilla, ja oikeudentajuiset mielet humalluttavat itseään yrittäen unohtaa huomisen. Mutta kuka määrittää hyvän ja pahan? Tämä on New York Noir, suloisenkatkera kertomus New Yorkin korruptiosta. Astu rohkeasti peremmälle jos synkeä pelimaailmamme herätti kiinnostuksen. Tervetuloa! :)

New Yor Noir tarjoaa laajat hahmonluontimahdollisuudet realistisuuden ja kukoistavan monimuotoisen rikollisuuden rajoissa. Pelaajilla on myös mahdollisuus luoda omia rikollisjärjestöjä ja muita järjestäytyneitä piirejä, unohtamatta foorumin pelialueita.

Film noir on elokuvatermi, jolla kuvaillaan pääasiassa kyynisiä asenteita ja seksuaalisia motivaatioita sisältäviä Hollywoodin rikosdraamoja. Melkein kaikissa film noireissa esiintyy rikos, yleensä murha; ahneuden lisäksi motivaationa on usein mustasukkaisuus. Muissa tavallisissa juonissa päähenkilö sotkeutuu ryöstöihin tai huijauksiin, tai ajautuu mukaan murhanhimoisiin salajuoniin joihin usein liittyy avioliiton ulkopuolisia suhteita. Film noirin sankarit ovat epätäydellisiä ja moraalisesti arveluttavia sekä usein syntipukkeina tavalla tai toisella. Noirille luonteenomaisia hahmotyyppejä ovat kovaksikeitetyt etsivät, femme fatalet, korruptoituneet poliisit, mustasukkaiset aviomiehet, pelottomat vakuutustarkastajat ja pennittömät kirjailijat. Film noir liitetään yleensä kaupunkiympäristöön, ja monet klassiset noirit sijoittuvat muutamiin kaupunkeihin, erityisesti Los Angelesiin, San Franciscoon, New Yorkiin ja Chicagoon. Tapahtumapaikkoina ovat usein baarit, yökerhot ja uhkapeliluolat.

- wikipedia

New York Noir on 16. syyskuuta 2016 perustettu suomalainen tekstipohjainen foorumiroolipeli.
Kaikki ovat tervetulleita mukaan ikään tai kokemukseen katsomatta!

Suositusikäraja on kuitenkin 18+ roolipelin aihepiirin vuoksi.

Roolipelin luoja & ylläpitäjä - sya

hahmohyvksyjä - annaprkl

kuvista kiitos flickr & sin city

Ryhdymme mieluusti linkinvaihtoon kaikenlaisten sivustojen kanssa. Heitä vieraskirjaan viestiä ja vaihdetaan bannereita!

bottom of page